keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Hiljainen helmikuu


Tämä blogi elää nyt hiljais eloa ja syyksi paljastan sen, että pöydälläni on NELJÄ kirjaa jotka kaikki ovat kesken. Yksinkertaisesti mikään niistä ei innosta niin paljon, että olisin saanut niistä yhtäkään puolta väliä pidemmälle luettua. Ärsyttää todella paljon itseänikin, kun olisi niin paljon hyviä kirjoja odottamassa lukemista, mutten voi enää alottaa yhtäkään ennen kuin saan nuo luettua.
Keksin ongelmaani kuitenkin ratkaisun! En aloita mitään uusia hyviä kirjoja, vaan luen vanhoja, nimittäin Potter maraton alkoi. :--DD Aivan älyttömän typerä idea ruveta lukemaan noita uudelleen, mutta ehkä mä vain haluan koettaa muistaa, miksi nuo aikoinaan oli niin hyviä... en tiedä, mutta ensimmäinen on nyt puolessa välissä menossa.
Päätin kuitenkin, että helmikuun loppuun mennessä saan luettua kesken jääneistä kirjoista vähintään kaksi!


5 kommenttia:

 1. Voi ei, tiedätkö miten paljon mun alkoi tehdä mieli alkaa kahlata Pottereita? :D Aloitin viime vuonna, mutta jostain syystä kaksi vikaa jäi kesken. Ne voisi ainakin lukaista lähiaikoina.

  Niin ja mulla on ihan sama ongelma noiden keskeneräisten kanssa. Kaksi englannikielistä ja kaksi suomenkielistä kirjaa kesken, eikä mikään tunnu edes lähestyvän loppua, vaikka hyviä kirjoja ovat kaikki. Yyh, pitää kai rohkeasti vaan lukea yksi kerrallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla Pottereiden lukemisesta on jo useampi vuosi aikaa ja sen takia näitä onkin nyt yllättän hauska ruveta lukemaan läpi. Pahoittelut Potter kipinän jakamisesta! :D

   Totta, yksi kerrallaan kun vain alottaisi lukemaa niin olisivat sitten pois alta. :)

   Poista
 2. Hei tiiän itekki ton tunteen :D munki pitäis palauttaa toi Brisingr pian kirjastoon ettei tuu sakkoa, mutta haluaisin lukee sen mutta toisaalta ei vaan innosta. :c Ootan innolla tota sun Potter-maratonin innottamaa tekstiä tänne, vink vink (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Ai niin olinkin unohtanut tuon sarjan kokonaan! Pitääkin laittaa ylös, että aloitan heti noita lukemaan, kun saan nämä edelliset pois alta. <:
   No täytyypä varmaan sitten kirjottaa muutama sananen noista Pottereista tänne. :D

   Poista