lauantai 9. maaliskuuta 2013

J.R. Ward: Himo

Alkuteos: Crave
Ilmestymisvuosi: 2013
Sivumäärä: 501

Isaac Rothe on kovan menneisyyden piinaama salaisten erikoisjoukkojen sotilas, jolla on edessään synkkä tulevaisuus. Salamurhaaja kintereillään hän joutuu telkien taakse, ja hänen kohtalonsa jää viehättävän oikeusavustajan Grier Childen käsiin. Näiden kahden toisaan kohtaan tuntema vetovoima ajaa heitä kohti ongelmia, ja Jim Heron kertoo Isaacin sielun olevan vaarassa. Isaacin joutuessa mukaan Jimin ja demonin väliseen kissa ja hiiri -leikkiin, hänen on tehtävä vaikea päätös: voiko sotilas uskoa siihen, että ainoa toimiva ase pahaa vastaan on rakkaus?  

Langeneiden enkelien osa 2, ei ollut kyllä hääppöinen. Luin kirjan muutamassa päivässä, mutta nyt jälkikäteen ajateltuna taisin vain lukea sen hutaisemalla läpi, koska päällimmäisenä mieleeni jäi vain, että kirja oli hieman tylsähkö. J.R. Wardin kirjojen juoni on kutakuinkin aina samanlainen ja silti olen näitä jaksanut kahlata läpi, mutta nyt tuli ensimmäistä kertaa seinä vastaan. Liian samanlainen kuin aikaisemmat. 

Kirjan pääparin Isaacin ja Grierin tarina ei jaksanut enää kiinnostaa minua, koska se oli varsin yllätyksetön, monta aikaisempaa Wardin kirjaa lukeneelle. Sen sijaan Jimin elämä oli paljon mielenkiintoisempaa luettavaa. Ja mitä luin juuri edellisen kirjan Langeneiden enkelien 1 osan arvosteluni, olin sielläkin maininnut Jimin mielenkiintoisemmaksi, kuin tylsähkö kirjan pääpariskunta. Jimistä olisikin voitu kertoa enemmän. Onneksi Jim onkin se henkilö joka jatkaa seikkailuaan taas seuraavassa osassa. 

★★★

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti