keskiviikko 7. elokuuta 2013

Syksyn aktivoituminen

Kesä alkaa ollakin pian näillä näppäimillä jo ohi, mikä on blogin kannalta positiivinen asia. En ole ehtinyt kesällä oikeastaan juuri ollenkaan lukea. Ainoat kirjat joita olen aikani kuluksi toisinaan kahlannut läpi, ovat olleet sellaisia, etten ole niistä tänne kirjoittanut. Ne ovat sellaisia kirjoja joita olen jo aijemmin lukenut, eikä minulla ole oikeastaan mitään sanottavaa niistä enää ja kesäni koostui lähes kokonaan niistä. Nyt kuitenkin syksyn tullessa työt loppuu ja opiskelut alkaa. Kavereiden näkeminen jää myös pakostakin vähemmälle ja aikaa jää silloin rutkasti kirjoille! Syksy onkin vieläpä parasta aikaa lukea kirjoja. Kaikkialla on pimeää ja liian kylmä, jolloin kotona voi kaivautua viltin alle juomaan kuumaa kaakaota ja uppoutua hyviin uusiin kirjoihin.

Eniten minua nyt jälkeen päin ottaa päähän on, että missasin molemmat lukumaratonit jotka kesällä järjestettiin. Harkitsenkin nyt tässä oman pienen lukumaratonin pitämistä jonain viikonloppuna, koska idea kuulosta liian hauskalta jättää toteuttamatta. Eikä minulla ole oikein kärsivällisyyttä jäädä odottamaan viraallisen yleisen lukumaratonin uutta päivämäärää, koska en ainakaan onnistunut löytämään mistään milloin seuraava saattaisi olla. Muutamia kuukausia en millään jaksa ainakaan odottaa, joten taidan pitää oman lukumaratonin ensi viikonloppuna jos muuta ohjelmaa ei ilmaannu. :>  Nyt suuntaan kuitenkin kirjastoon lainaamaan kasan luettavaa, kun kesä vihdoin on ohi!

2 kommenttia:

  1. Seuraavalle yhteislukumaratonille ei ole vielä päätetty päivämäärää, vaikka taisi olla puhetta, että syksyllä sellainen pidettäisiin. Jos ihmetyttää, mistä tällaisia tietoja saan, niin Facebookissa on kirjablogistien oma ryhmä, johon saa liittyä, jos kiinnostaa. Siellä näitä juttuja on ideoitu ja suunniteltu. :)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos paljon tiedosta! Täytyykin heti mennä etsimään lisätietoa! (:

    VastaaPoista