sunnuntai 14. lokakuuta 2012

J.R. Ward: Vapautettu rakastaja

Alkuteos: Lover Unleashed
Ilmestymisvuosi: 2012
Sivumäärä: 595

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukko.

Payne, Vishousin kaksoissisar, on samaa synkkää soturikudosta veljensa kanssa. Kapinoituaan vapauteen äitinsä Kirjurineitsyen vankeudesta Payne kuitenkin vammautuu tuhoisasti. 
Mustan tikarin veljeskunta värvää tohtori Manuel Manellon pelastamaan naaraan. Ihmiskirurgin ja vampyyrisoturin kohdatessa riistäytyy valloilleen kiistaton intohimo, joka saa kaksi maailmaa törmäämään rajusti toisiinsa.
Onnen tiellä on monta estettä. Voittaako rakkaus rakastavaisia erottavat syntymäoikeudet ja biologian sanelemat lait?

Tätä kirjaa sainkin odottaa aika pitkään, kun tilauksen kanssa tuli pienoisia ongelmia, mutta tuli perille kuitenkin! Mustan tikarin veljeskunta sarja kuuluu ehdottomasti lemppareihini, eikä tämäkään pettänyt odotuksia, ei todellakaan. Samalla kaavalla veljeskunnan elämä ja uuden parin muodostuminen jatkui, kuin edellisissäkin kirjoissa, mutta jotenkin tähän kirjaan tykästyin paria aikasempaa paljon enemmän. Payne ja Manuel eivät poikenneet kuitenkaan kovin merkittävästi muista pareista, mutta silti jokin tässä kirjassa sai minut tähän tykästymään. Aikaisemmin ehdin jo sanoa, etten niin paljon pidä veljeskunnan ulkopuolisista hahmoista kertovista kirjoista, mutta tämä teki ehdottomasti poikkeuksen.
Paynen ja Manuelin tarinan vierellä kerrottiin myös Vishousin ja Janen ryppyilevästä rakkaudesta ja Qhuinnin ajatuksista. Mukaan myös asteli Xcor joukkoineen. Yksi asia mikä sai minut huokaisemaan helpostuksesta oli se, että lessereistä ei ollut onneksi kappaleen kappaletta.
Sitten vaan täytyy taas jäädä uutta osaa kymmenennettä osaa odottamaan.

★★★★

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti